Oppbevaringsmagi - over 44’000 solgte!

Fortrolighedserklæring

Kontakt information

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til denne erklæring eller hvordan vi behandler personoplysninger, kan du kontakte os på e-mail kundecenter@bagin.dk eller telefon +47 40 08 08 40

Persondataansvarlig

Den administrerende direktør hos GardenStore Int. AB, er ansvarlig for virksomhedens behandling af personoplysninger.

Lov om behandling af personoplysninger

Denne privatlivspolitik gælder for alle brugere af vores netbutik og al behandling af personoplysninger, der finder sted i forbindelse med sådan brug.

Erklæringen indeholder oplysninger om, hvad du har krav på, når der indsamles persondata fra vores netbutik.

Formålet med behandlingen af ​​personoplysningerne

GardenStore Int. AB indsamler og behandler personoplysninger relateret til brugen af ​​vores onlinebutik til følgende formål og tjenester:

 • Når du handler og betaler i netbutikken
 • Henvendelser via vores kontaktformularer
 • Tilmelding i vores kundeklub

Personoplysninger om dig vil kun blive brugt til disse formål. Det er frivilligt for dig at afgive persondata i forbindelse med tjenester i netbutikken, og indhentning af samtykke vil tydeligt fremgå, hvor det finder sted. Vi vil gerne gøre dig opmærksom på, at det er nødvendigt at indsamle visse oplysninger, for at vi kan behandle din anmodning eller ordre.

Personoplysninger behandlet

GardenStore Int. AB indsamler personoplysninger gennem handel i netbutikken og ved at bruge kontaktformularen på vores hjemmeside. Det er frivilligt for dem, der besøger hjemmesiden, at give personlige oplysninger i forbindelse med produkter og tjenester, som vi leverer, men visse oplysninger kan være nødvendige for, at vi kan behandle din ordre eller anmodning.

Processer og formularer, hvor vi beder om personoplysninger, er:

 • Når du handler og betaler i netbutikken
 • Henvendelser via vores kontaktformularer
 • Tilmelding til nyhedsbrev

Oplysninger indsamlet:

 • Navn *
 • E-mail *
 • Telefon*
 • Adresse*
 • Kreditkortoplysninger (betaling med kort)
 • CPR-nummer (betaling med faktura eller delbetaling)
 • Generel information

Felter påkrævet for forespørgsler og handel er markeret med en stjerne *

Vem behandlar informationen?

Oplysningerne behandles af GardenStore Int. AB centralt og stillet til rådighed for den relevante afdeling, der skal udføre forespørgslen. Herunder medarbejdere, der skal have adgang til informationerne for at udføre jobbet samt ekstern logistik/lager/forsendelse.

Betalingsløsningerne i netbutikken leveres af Klarna.
Oplysninger, som du efterlader ved kassen i forbindelse med handel, såsom kortnummer, personnummer og telefonnummer, sendes, behandles direkte på Klarnas servere og opbevares ikke i vores system.

Hvordan opbevares oplysningerne?

Vi opbevarer personoplysninger i overensstemmelse med gældende lovgivning og har til enhver tid foranstaltninger til at sikre kravene til fortrolighed, tilgængelighed og integritet. Dine personlige data vil kun blive opbevaret, så længe GardenStore Int. AB har et nødvendigt behov herfor, og under ingen omstændigheder længere end hvad der følger af den til enhver tid gældende lovgivning. Når GardenStore Int. AB har ikke længere et nødvendigt behov for at opbevare persondata, dataene vil blive slettet eller anonymiseret.

Rettigheder

Som bruger af vores hjemmesider har du ret til at kræve indsigt i de personoplysninger, som vi behandler om dig, og hvordan de behandles. Du kan også kræve berigtigelse, sletning og begrænsninger i behandlingen af ​​personoplysninger efter persondataloven.

Hvis du mener, at vi ikke har respekteret dine rettigheder i henhold til persondataloven eller på anden måde har overtrådt loven, bedes du kontakte os hurtigst muligt.

Hvordan slettes oplysningerne?

Oplysninger om dig slettes efter anmodning ved at kontakte os på kundecenter@bagin.dk

Videregivelse af oplysninger til tredjepart?

Personoplysningerne deles med NTEX AS ved handel i netbutikken. NTEX AS er GardenStore Int. AB leverandør af logistikløsninger til lager og forsendelse. Dette er oplysninger som navn, adresse, e-mail og telefonnummer for at kunne behandle ordrer, forsendelse og sende sporingsoplysninger.

Vi bruger Klarna som leverandør af vores kasse. Det betyder, at vi kan overføre dine personlige data i form af kontakt- og ordreoplysninger til Klarna, når kassen er indlæst, så Klarna kan håndtere dit køb. Dine personlige data, der overføres, behandles i overensstemmelse med Klarnas fortrolighedsmeddelelse.

Cookies

Ændringer i erklæringen

GardenStore Int. AB forbeholder sig retten til at ændre eller opdatere privatlivspolitikken. Alle ændringer træder i kraft fra offentliggørelsesdatoen og vil omfatte oplysninger indsamlet fra denne dato. Du kan finde ud af, hvornår disse politikker sidst blev revideret, ved at se på “Sidst opdateret” nederst på denne side.

Sidst opdateret 2023-09-19