Oppbevaringsmagi - over 44’000 solgte!

Bag’in er også den perfekte beskyttelse til cykler, grill og plæneklippere

Bag’in er en smart opbevaringsløsning, der har flere anvendelsesmuligheder end blot opbevaring af udendørsmøbler. Har du ikke opbevaringsplads nok til for eksempel dine cykler, grill, plæneklipper, trampolin eller andre udendørsartikler, er Bag’in et perfekt alternativ.

Udendørs opbevaring af cykler

OPMÆRKSOMHED! Ruster dine cykler let, bør de opbevares indendørs om vinteren. Du bør heller aldrig opbevare elcykler, el-scootere eller andre elektriske transportmidler udendørs i Bag’in.

Cykler fylder som regel meget i garagen eller i opbevaringen, og med Bag’in frigør du plads ved i stedet at kunne opbevare cyklerne udenfor. ONA er Bag’in i størrelse small, og er perfekt til opbevaring af eksempelvis tre store cykler. Den fungerer derfor perfekt som et ekstra cykelrum.

Du kan også opbevare knallerten eller motorcyklen i ONA. Hvis der er risiko for, at dine cykler let ruster, anbefaler vi, at du opbevarer dem indendørs, da klimaet inde i Bag’in vil være det samme som udenfor.

Udendørs opbevaring af grillen

Bag’in kan også give god opbevaring og beskyttelse til din udendørs grill. Selvom mange grill leveres med tilhørende grillovertræk, er det som regel ikke nok til at give rigtig god beskyttelse henover efteråret og vinteren. Grunden til dette er, at grillovertræk sjældent er lavet til det nordiske klima.

Bag’in’en kommer med en underdel, der gør, at grillen kan lukkes helt om af din Bag’in. Dette sikrer optimal beskyttelse af din grill, som forbliver tør og ren indtil sommersæsonen starter.

Udendørs opbevaring af plæneklipperen

Du har lov til at være kreativ omkring, hvad du vil opbevare i din Bag’in. Så længe det ikke handler om ting, der let ruster, kan du bruge Bag’in til at opbevare mange forskellige ting – for eksempel plæneklipperen, krukker, blomsterkasser, haveredskaber og delene til trampolinen.

Om sommeren kan Bag’in bruges til at opbevare sneslyngen, sneskovlen eller andet værktøj. Du kan selvfølgelig også bruge den øverste del af Bag’in som regnslag om sommeren.