Oppbevaringsmagi - over 44’000 solgte!

Brukerveilending for Bag’in

Nedenfor finder du vores bedste tips og tricks til, hvor Bag’in’en skal placeres, hvordan udendørsmøblerne skal stables, samt råd til, hvordan du holder møbelovertrækket i god stand og pakker det ind til foråret.

Meget nem at bruge

Da vi kæmper med presenning og reb lige inden den første sne falder, tør vi godt sige, at de færreste glæder sig. Det allerbedste ved en Bag’in er måske, at den er hurtig og nem at pakke sammen, og du kan sagtens gøre det selv.

Trin 1 – Udpak

Bag’in kommer i to opbevaringsposer. Den sorte taske indeholder den nederste del, den hvide indeholder den øverste.

Det allerførste, du skal gøre, er at vælge en passende udendørs placering. Træterrassegulve er optimale. Har du en brolagt terrasse, er det vigtigt at placere Bag’in, hvor jorden skråner, så vandet nemt kan løbe væk. Det er vigtigt, at du ikke placerer din Bag’in på græs eller jord, ej heller under et sadeltag, hvorfra der kan falde sne.

Sørg også for, at overfladen er plan, uden knækkede træplanker, skruer og søm, der kan beskadige undersiden.

Nu er den klar til at placere den nederste del på gulvet eller jorden og derefter stable møblerne ovenpå. Den røde pil på den nederste del markerer, hvor de to dele skal samles – det er en god idé at placere denne del, hvor det er nemt at komme til møblerne.

Trin 2 – Møbelplacering

For at få et hurtigt overblik over, hvor meget plads du får i din valgte Bag’in, anbefaler vi, at du starter med de største møbler. Sørg for, at møblerne er tørre, når du pakker dem. For at udnytte pladsen bedst muligt, bør du stable smart og sørge for, at møblerne står stabilt mod underlaget.

Et andet godt tip er at stable møblerne på en måde, så vand og sne kan løbe naturligt af. Alle vores Nordic Bags har en vandsøjle på 20.000 millimeter, og kan tåle et godt regnskyl, men bliver der vand i vandpytter oven på stoffet, vil det til sidst sive igennem. Vi anbefaler derfor at bygge en top ovenpå møblerne, så vand og sne kan løbe naturligt af.

Tip:

Sørg for, at den mindst mulige overflade er mod bunden og placer aldrig bordplader mod bunden, da dette kan forhindre Bag’ins ventilationsegenskaber. Undgå at opbevare puder og andre ting, der ikke kan tåle vinterkulden, inde i din Bag’in.

Trin 3 – Sæt på toppen

Træk toppen over udendørsmøblerne og sørg for, at den røde trekant på toppen møder den røde trekant i bunden. Sørg for, at toppen ikke bliver fanget nogen steder. Hvis stoffet bliver for stramt til nemt at lukke, har du pakket for mange møbler.

Trin 4 – Top og bund er forbundet

Den øverste del og den nederste del er forbundet ved hjælp af en lynlås. Løfter du beskyttelseskanten, når du sætter lynlåsen på, forhindrer du den i at sætte sig fast. Undgå at bruge kraft – lynlåsen er af god kvalitet og skal kunne glide let.

Sørg for, at ventilationskanalerne ikke er tildækket, og at de er placeret nedad, så der ikke kommer vand ind i åbningerne. I bunden og i midten af ​​Bag’in kan du stramme snorene, så stoffet omslutter indholdet endnu mere. Stropperne i hjørnerne kan fastgøres til vores sikkerhedsankre, hvis din terrasse er udsat for hård vind, eller hvis udendørsmøblerne vejer meget lidt.

Du bør ikke opbevare dette i din bag’in om vinteren

Selve møbelovertrækket er designet til at kunne stå ude under alle vejrforhold, men det er ikke nødvendigvis tilfældet for de møbler og genstande, som du ønsker at opbevare inde i din Bag’in. Inde i stoffet vil både temperatur og luftfugtighed variere afhængig af vejret udenfor, hvilket betyder, at disse produkter blandt andet ikke egner sig til opbevaring i Bag’in om vinteren:

 • Træmøbler
 • Puder og puder
 • Tæpper
 • Glasskiver
 • Gryder, der ikke tåler kulde
 • Planter

Nu er du og dine udendørsmøbler klar til efterår og vinter, men der er stadig noget at tænke på i efterårs- og vintermånederne og inden udendørsmøblerne pakkes ud til foråret:

1. Fjern vandpytter regelmæssigt

Ved at ryste vandpytterne fra stoffet efter kraftige regnskyl sikrer du, at din Bag’in holder længere, samtidig med at posen tørrer markant hurtigere.

2. Rengøring inden du pakker sammen

Når forårssolen endelig når os efter et langt efterår og vinter, er det tid til at få ryddet op på terrassen igen. Det er sandsynligt, at både snavs og blade har samlet sig på betrækket i løbet af vinteren.

Skyl betrækket og brug eventuelt sæbe, for eksempel mildt sæbevand som grønsæbe. Lad betrækket lufttørre eller hæng det op for at tørre helt, før du pakker det sammen og opbevarer det.

3. Pak sammen

 • Placer toppen af ​​din Bag’in et sted på terrassen, hvor du kan strække den helt fladt.
 • Fold siderne ind, så stoffet danner en firkantet form.
 • Brug opbevaringstasken (den hvide) som et mål, så du kan se, hvor meget du skal folde stoffet, så det passer i tasken.
 • Fold og rul stoffet så stramt som muligt, så det passer i opbevaringstasken.
 • Gentag den samme procedure for bunden af ​​din Bag’in.