Oppbevaringsmagi - over 44’000 solgte!

Sådan forbindes lynlåsene

Det geniale ved Bag’ins løsning er, at over- og underdelen er fastgjort sammen med en robust lynlås. Det betyder, at dine udendørsmøbler er beskyttet både nedefra og ovenfra.

Se vores instruktionsvideo om, hvordan du forbinder lynlåsen, når top og bund er sammen (OBS! Norsk tekst):

I løbet af efteråret

Læg den nederste del (den sorte del) ned på overfladen, hvor du skal stille posen op. Sørg for, at begge glidestykker er på højre side af det røde mærke, der findes på både bunden og toppen. Hvis den ene eller begge glidedele er i venstre side, skal du trække dem begge rundt om posen. Sådan at du sidder med begge slides i højre side. Så tager du og forbinder top- og bunddelen, tager så glidestykkerne yderst til højre og trækker hele posen rundt. Forlad den anden billeddel. Så du sidder med ét glidestykke i højre side og et på venstre side af det røde mærke. Så sikrer du ved at forbinde karabinhagen på begge glidedele, så ingen vind kan åbne posen.

Om foråret

Posen har så været sat i stikket gennem vinteren. Så har du et billede på venstre side af det røde mærke og et på højre side. Derefter tager og frakobler du karabinhagen, som begge slæder er forbundet med. Tag derefter glidestykket i venstre side og træk hele posen rundt, så du sidder med begge glidestykker på højre side. Vær lidt forsigtig, når du gør dette, så skyderen ikke sætter sig fast i posen, Nu har du begge skydere på højre side af det røde mærke. Ryst derefter let den øverste og nederste del og adskil derefter det øverste og nederste lag. Så kan du fjerne den øverste del. Hæng den til tørre, inden du pakker den væk. Det samme gør du med den nederste del, når du har taget udendørsmøblerne. Når du gør dette, skal du kontrollere, at alt ser godt ud, at der ikke er kommet rifter eller huller i løbet af vinteren. Skulle du være så uheldig at få en rift eller hul, så har vi løsningen i vores netbutik.