Oppbevaringsmagi - over 44’000 solgte!

Kondens opstår naturligt

Fugt og kondens kan skade dine udendørsmøbler – derfor er Bag’in designet med ventilationskanaler, der sikrer konstant luftgennemstrømning.

I det nordiske klima kan kondens ikke undgås, når tingene opbevares udendørs. Det skyldes både temperaturændringer, regn og luftfugtighed. Med Bag’in er det muligt at begrænse dannelsen af ​​kondens, og dermed give dine udendørsmøbler den bedst mulige beskyttelse om vinteren.

Bag’in består af flere smarte komponenter, som tilsammen udgør den komplette løsning til opbevaring af udendørsmøbler sommer som vinter. Materialet er nøje udvalgt og opbevaringsløsningen er designet med detaljer, der giver den unikke egenskaber.

Vores møbelbetræk er lavet af slidstærkt og slidstærkt stof, med stærke sømme, der gør det godt forstærket. Produktet har desuden en robust lynlås, der forbinder møbelbetrækkets over- og understof, samt integrerede stropper til nemt at fastgøre betrækket og en snøre til at stramme stoffet. Derudover er der udluftningsåbninger i hvert hjørne af Bag’in, mens bunden er udluftet for at lade ophobning af vand løbe væk. En eventuel kondens forsvinder derfor også hurtigt.

Sådan fjerner du kondens

Sørg for, at ventilationsåbningerne ikke er dækket, så de kan gøre deres arbejde med at lukke luft ind og ud af møbeldækslet. Det anbefales også at placere Bag’in et sted, hvor luft naturligt kan passere ind i bunden og gennem dækslet, gerne på en træterrasse, hvor der er mellemrum mellem terrassens træplanker.

Placerer du din Bag’in på asfalt, stenplader eller på grus, vil det være sværere at få den naturlige luftgennemstrømning gennem bunden, hvilket kan få lettere til at danne kondens.

Spar penge og skån miljøet

Ved at give dine udendørsmøbler den beskyttelse, de fortjener, behøver du ikke udskifte dem så ofte. Det er naturligvis gavnligt for miljøet, mens møblernes forlængede levetid kan hjælpe dig med at spare penge.

Er din terrasse udsat for meget vind? prøv vores sikkerhedsanker!

Bor du et sted, der kan blive ramt af meget kraftig vind, kan vi anbefale vores patenterede sikringsanker. Du kan nemt sætte den fast mellem terrassens planker, uden at skulle bore eller lave huller. Sikkerhedsankeret har et afrundet design, så det ikke skal være smertefuldt at træde på det ved et uheld.

Sikkerhedsankeret har flere anvendelsesmuligheder end at holde din Bag’in på plads. Brug den til at hænge urtepotter fra loftet, holde forteltet på plads eller sætte hundesnoren på. Den eneste grænse er din fantasi!