Oppbevaringsmagi - over 44’000 solgte!

Så pakker du udendørsmøbler i din Bag’in

1. Vælg et passende område udendørs

Vælg en dag, hvor det er solrigt og tørt, så udendørsmøblerne er tørre, når de tages af. Vælg et passende område udenfor, hvor der er terrassegulv i træ- eller stenfliser. Placer den ikke direkte på græs eller jord, heller ikke direkte under tage, hvor der er risiko for at blive hængende.

2. Læg den nederste del ud først

Læg den nederste sektion ud og start med de største møbler. Hvis du har en bordplade, skal den ikke vende bagud. Lad møblet, der er placeret direkte på foden, stå på egne ben.

3. Stable møblerne smart og fast

For at få plads til så meget som muligt, er det vigtigt at stable smart. Prøv forskellige kombinationer. Sørg samtidig for, at møblerne står stabilt. Eventuelle glasfliser skal placeres mellem udendørsmøblerne og gerne pakkes ind i et tæppe for ekstra beskyttelse.

4. Byg en top for at forhindre vandsamling

Brug gerne en krukke, urtepotte eller en skammel til at bygge en top op, så regnvandet naturligt løber væk. Vi anbefaler at fjerne sne, hvis det samler sig meget oven på opbevaringsløsningen om vinteren for at undgå, at vægten ødelægger udendørsmøblerne.

5. Vær opmærksom på skarpe kanter

Det kan være smart at være to, når overdelen sættes på. Vær også opmærksom på skarpe kanter for ikke at beskadige stoffet. Et tip er blot at trække en sok over skarpe bordben.

6. Fastgøres med en robust lynlås

Sørg for, at den røde pil på toppen møder den røde pil i bunden, før du forbinder dem med lynlåsen. Løft den beskyttende kant op for at gøre det nemmere at sætte lynlåsen på igen.

7. Sørg for, at ventilationsåbningerne får luft

Sørg for, at luftåbningerne i hvert hjørne hænger frit, og at der kommer nok luft ind. Det er vigtigt for at luftstrømmen fungerer optimalt. Vær også opmærksom på, at de ikke hænger for meget ned mod skrænten, men at der er nok udendørsmøbler i posen, så det lukker luft ind naturligt.

8. Sikker opbevaring i efteråret og vinteren

Så er opbevaringsløsningen klar og udendørsmøblerne er sikkert opbevaret og det hele blev sat op på få minutter. Luftkanalerne giver en god luftgennemstrømning, og stropperne kan bruges til at fastgøre vores STORMANKER som forhindrer Bag’in i at blæse væk i kraftig vind eller storm. Især hvis du har lette udendørsmøbler.

9. Opbevaring af udendørs puder

Tjek altid med din leverandør, om dine udendørspuder kan opbevares ved udendørs temperatur, og om de kan tåle overvintring udendørs. Du kan opbevare udendørs puder i Bag’in, men vi anbefaler, at du tjekker om de kan tåle temperaturudsving, kulde og eventuel kondens.