Oppbevaringsmagi - over 44’000 solgte!

Bag’in forlænger sommerhussæsonen

Træt af at bære alle de udendørs møbler ind i kabinen, når sommersæsonen er slut?

Fortvivl ikke! Verdens bedste beskyttelse til udendørsmøbler er her! Med vores smarte opbevaringsløsning kan du pakke alle udendørsmøbler sammen og opbevare dem, hvor de er. Det sparer dig for en masse unødvendig transport og ikke mindst sparer du en masse plads inde i kabinen. Det betyder, at du kan fortsætte med at bruge hytten, også på andre årstider.

Nu behøver du ikke at bære alle udendørsmøblerne ind i kabinen

De fleste sommerhuse har begrænset opbevaringsplads indenfor, og det er ikke ideelt, når hele sommerhuset er fyldt med havemøbler og hynder. Desværre er det som regel resultatet af, at sommeren er forbi, og alle de udendørs ting skal opbevares et sted i løbet af efteråret og vinteren.

Når efteråret kommer og hytten skal lukkes for sommersæsonen, bliver hytten meget ofte brugt som opbevaring af udendørsmøbler og hynder.

Frigør plads og undgå unødvendig transport

Vores smarte betræk til udendørsmøbler er din allerbedste ven, når du skal pakke møblerne sammen på terrassen eller terrassen. Bag’in gør det nemt for dig, og på få minutter er alt pakket og sikkert opbevaret indtil næste gang du kommer tilbage.

Med den rette møbelbeskyttelse beskytter du udendørsmøblernes levetid, og du kan fortsætte med at opbevare dem udendørs med god samvittighed. Med vores smarte opbevaringsløsning placeres udendørsmøblerne inde i et beskyttende møbelbetræk, der holder vejret ude.

Med en over- og underdel, der er forbundet ved hjælp af en kraftig lynlås, er møblet i sikker opbevaring i vores møbelbetræk som er 100% vandtæt. Møbelovertrækket har ventileret bund med ventilationskanaler i hvert hjørne for god luftgennemstrømning og reduceret kondens, og er udført i rigtig god kvalitet.