Oppbevaringsmagi - over 44’000 solgte!

Bagin indtager Oslos nyeste tagterrasserestaurant på Sommerro

Vi hos Bag’in er stolte af at beskytte Sommerro udendørsmøbler. På Oslos nyeste tagrestaurant er borde og stole godt placeret under robuste og vandtætte møbelbetræk – klar til en lang vinter.

Den 1. september slog det meget omtalte Sommerro House-hotel i Oslo, Norge dørene op for besøgende, og siden da har hotellets barer og restauranter vrimlet med gæster. Hotellet har Frogners første, og indtil videre eneste, tagterrasserestaurant, som har fået stor opmærksomhed i medierne og er blevet en stor attraktion for Oslos beboere og turister. Den udendørs spiseplads er nu beskyttet mod Norges barske vinterklima under stilfulde og funktionelle Bag’in-betræk.

Hoteldirektør Jarle Moen og Bag’in-stifter Kåre Normann Sekkesæter.

Pladseffektiv

Efteråret er i fuld gang i Oslo og i forbindelse med det tog vi en tur til Sommerro, Tak og Izakaya for at sikre os, at udendørsmøblerne var godt lukket ind, og at pladsen i møbelbetræk blev brugt så effektivt som muligt.

Bag’in møbelbetræk rummer meget, når man er god til at placere tingene på den rigtige måde, noget vi gerne ville vise banden på Sommerro, som vil gøre det ofte. Alle udemøblerne på tagterrassen passer nemt ind i fire af vores møbelbetræk Lista – snak om pladseffektiv opbevaring!

Æstetik og funktionalitet

Sommerro har stort fokus på Art Deco design, kunst og æstetik og er blevet anerkendt verden over for sit unikke og veldesignede indretningskoncept. Både Vogue og Vogue Scandinavia har blandt andet omtalt hotellet som en hyldest til norsk design, og fremhævet hvordan Sommerro kombinerer form og funktion.

Denne kombination er noget vi hos Bag’in sætter stor pris på og genkender os selv i. Vores møbelbetræk er lavet med både design og funktionalitet for øje og har et klassisk og minimalistisk udtryk samt flere fantastiske funktioner.

Hos Sommerro er design og indretning med til at skabe den dejlige og hyggelige atmosfære, der gennemsyrer hele hotellet. Bag’ins enkle design gør det muligt at vælge topkvalitet og funktionalitet, uden at forstyrre omgivelsernes visuelt tiltalende udtryk, hvilket gjorde vores møbelbetræk perfekte til Frogners nye omdrejningspunkt.