Oppbevaringsmagi - over 44’000 solgte!

Bag’in stod fast i fuld storm med orkanstyrke på den norske vestkyst

Odd Vik fra Laksevåg i Hordaland i Norge var skeptisk over for, om Bag’ins opbevaringsløsning til udendørsmøbler ville bestå den ultimative vejrtest; fuld storm i Vestnorge.

Hvad er Bag’in?

Bag’in er en smart opbevaringsløsning til udendørsmøbler og andre pladskrævende udendørsartikler såsom cykler, plæneklippere, grill, sneslynge, motorcykler, legetøj, sportsudstyr og meget mere.

Bag’in består af flere smarte komponenter, og er lavet i meget slidstærkt og robust stof, der er vandafvisende og tåler både sne og regn. Bag’in’en er forstærket med kraftige sømme, har en robust lynlås, så top og bund nemt kan sættes sammen og har integrerede stropper til opstramning af stoffet og nem bevægelse. Der er også integrerede luftventiler i hvert hjørne, så din Bag’in får en god luftgennemstrømning.

Stabil opbevaringsløsning

– Vi fyldte Bag’in med havemøbler i går. Fuld kuling med orkanstyrke vinde i aften, tagstenene danser på taget, så dette vil være en reel test af, hvad Bag’in’en egentlig kan holde til. Spændende at se på altanen i morgen, skrev Odd Vik på Facebook.

Da vi kontaktede ham den følgende morgen, få timer efter, at stormen hærgede Laksevåg hele aftenen og natten, var beskeden klar:

– Det ser meget godt ud, det har slet ikke flyttet sig. Den fyldte med luft i de værste vindstød, og stod som en oppustet ballon, men ventilationen fungerede rigtig godt, så der var ingen problemer. Var lidt skeptisk over for Bag’in, men det var gode ting, stærkt anbefalet. Nu ved vi, at havemøblerne er sikre denne vinter, og vi kan rejse væk uden at tænke over det. Vi havde ikke plads til alt det, vi gerne ville opbevare, så vi overvejer at købe et til, så der bliver mere plads i garagen, siger han.

-Tak for et godt produkt! slutter Odd Vik.

Bag’in er tilbage efter stormen fejede ind over Odd Viks terrasse.
Foto: Odd Vik

Hvad gør Bag’in så unik?

Bag’in har en separat over- og underdel, der er forbundet med en robust lynlås. På den måde blæser overdelen ikke væk i hård vind og udendørsmøblerne opbevares sikkert i møbeldækslet. Den nederste del sikrer også, at der ikke kommer fugt op fra jorden og ned i møblerne.

God ventilation

Bag’in har ventilationskanaler i hvert hjørne, der sikrer en naturlig luftstrøm. Det betyder, at der ikke samler sig fugt inde i stoffet.

Stille i vinden

Det bløde materiale gør, at Bag’in ikke larmer nævneværdigt, som for eksempel en presenning kan lave, når vinden blæser imod den.

Vandtæt

Materialets overflade er vandtæt med en vandsøjle på 25.000 mm. Dette gør det muligt at efterlade Bag’in udenfor i efterårs- og vintervejr. Alligevel anbefaler vi at bygge et forhøjet punkt oven på møblerne, så vand og sne løber naturligt væk.

Unikke egenskaber

Bag’in kan nemt strammes både oppefra og nedefra, for at gøre den mindre og strammere. I meget hårdt vejr kan du sikre din Bag’in ved at bruge stropperne i hvert hjørne til at forankre møbeldækslet til jorden eller terrassen, hvilket du kan gøre ved hjælp af vores patenterede sikringsankre.

Giver terrassen et ryddeligt indtryk

Bag’in er nem at flytte, så den kan opbevares, hvor du ønsker den. Og det bidrager til et pænt og ryddeligt indtryk af din terrasse.

3 års garanti

Bag’in har hele 3 års garanti. Det er nemlig meget holdbart og solidt, og det er blevet ordentligt testet i skandinaviske vejrforhold. For at garantien skal gælde, skal du rengøre Bag’in efter brug.