Oppbevaringsmagi - over 44’000 solgte!

Pas på dine udendørsmøbler!

Hvis dine udendørsmøbler ikke får den beskyttelse, de har brug for gennem efteråret og vinteren, vil de til sidst blive ødelagt af elementerne.

Beskyt dine udendørsmøbler i efterårs- og vintersæsonen

Selvom mange udendørsmøbler burde kunne tåle at stå udenfor, er de stadig slidte og til sidst ødelagt af elementerne. Vælger du at lade dine udendørsmøbler stå ubeskyttede året rundt, bliver de slidte og bliver uskønne og ubrugelige.

Disse udendørsmøbler har stået ubeskyttet udendørs hele året. Til sidst bliver udendørsmøblerne porøse og der kommer huller og slidte kanter.

Med god beskyttelse passer du på dine udendørsmøbler

Desværre er der mange mennesker, der lader deres udendørsmøbler stå ude året rundt uden nogen form for beskyttelse. Mange bruger en presenning til at beskytte deres udendørsmøbler. Det er godt og vel, men udfordringen med en presenning er, at den meget ofte bevæger sig eller blæser af, og den larmer meget i vinden.

Med den rette beskyttelse passer du på udendørsmøblerne, og du kan opbevare dem udendørs med god samvittighed. Med vores smarte opbevaringsløsning efterlades udendørsmøblerne i en beskyttende taske, der holder vejret ude.

Med separate over- og undersektioner, der forbindes med en solid lynlås, forbliver møblerne sikkert i vores beskyttende taske. Tasken har en ventileret bund for at forhindre kondens, ventilationskanaler for god luftgennemstrømning og er af rigtig god kvalitet.