Oppbevaringsmagi - over 44’000 solgte!

Sådan reducerer Bag’in sit miljømæssige fodaftryk

I Bag’in gør vi mange gode tiltag for at passe på miljøet og mindske vores klimaaftryk. Du kan læse mere om det her.

Derfor bekymrer vi os om miljøet

Miljøspørgsmålet er vigtigere end nogensinde, og vi hos Bag’in er glade for at se, at vores kunder bliver stadig mere miljøbevidste. Mentaliteten omkring at bruge og smide produkter ud forsvinder til fordel for at bevare det, man allerede har. Mange vælger at købe brugt i stedet for nyt.

Bag’in blev skabt netop af denne grund; at give optimal opbevaring og beskyttelse til havemøbler og andre genstande, der opbevares udendørs, så de holder længst muligt.

Disse udendørsmøbler her har ikke klaret sig vinteren igennem.

Alle kan gøre noget for at reducere deres miljøaftryk, men den vigtigste ændring skal foretages af hver enkelt forbruger. Derfor er vi utrolig glade for at se, at forbrugernes adfærd er ved at ændre sig.

Mange mennesker er opsatte på at reducere deres eget affald og minimere deres klimaaftryk, og flere og flere vil gerne lære at bevare og vedligeholde deres ting i stedet for at købe nyt. Vi hos Bag’in hjælper gerne – det er noget, vi virkelig brænder for!

Derfor er vores vigtigste budskab: Pas på dine udendørsmøbler!

Bag’in er et kvalitetsprodukt

Med den rette opbevaring vil udendørsmøblerne se godt ud, år efter år.

Klima og miljø er vores vigtigste emner, og det afspejles i vores produkter. Vores møbelbetræk er lavet af det mest holdbare og holdbare materiale vi kunne finde og indeholder TPU polyester. TPU er en membran, der gør materialet meget vandtæt.

TPU polyester er et vejrbestandigt og stærkt materiale, som er meget vigtige egenskaber for, at et produkt kan bruges udendørs. Bag’in skal ikke kun tåle regn og sne, men også temperaturforskelle, kraftige storme og forurening fra luften. Udover dette skal overtrækket være brugervenligt, nemt at have med og se godt ud på terrassen.

3 ÅRS GARANTI

Bag’in er et produkt, der lever op til alle vigtige kvalitetskrav, og vi har så stor tiltro til vores produkter, at vi giver 3 års garanti. Garantien gælder for sømme, lynlåse, håndtag, ventilationskanaler og selve det materiale, som Bag’in er lavet af.

Husk at Bag’in skal rengøres og vedligeholdes hvert år for at garantien gælder.

Fremstilling i Kina

Bag’ins grundlægger, Kåre Normann Sekkesæter, er meget optaget af miljø og bæredygtighed.

Først var vi skeptiske over for at flytte produktionen til Kina, men til sidst kom vi i kontakt med kinesiske fabrikker, der levede op til de krav, vi stiller til fremstilling:

  • Vores produkter og vores brand skal beskyttes via ophavsretsloven.
  • Produktion og udvikling skal være i overensstemmelse med Bag’ins værdier.

Det er vigtigt for os, at medarbejderne på fabrikken har gode arbejdsforhold, både hvad angår løn og velfærd. Derudover skal FN’s retningslinjer for miljø, brug og affaldshåndtering følges. Vi har personligt besøgt fabrikken i Kina og sikret, at disse krav er opfyldt.

Levering til hele verden

Bag’ins produkter er blevet solgt til mere end 18 lande verden over, og varer, der transporteres både over lange og korte afstande, er naturligvis en stor belastning for miljøet. For at mindske den belastning, der kommer fra os mest muligt, har vi taget en række tiltag.

For det første har vi fjernet så meget plastik som muligt i forsyningskæden. Det er almindeligt at pakke varer transporteret med båd ind i plastik på grund af de store temperaturforskelle, der opstår under forsendelsen, men med Bag’in er det ikke et problem! Vores produkt er allerede lavet til at modstå vand og skiftende temperaturer.

For det andet er Bag’in pakket i et fladt format. Det gør vi for at undgå at transportere luft rundt i verden, og for at reducere den plads Bag’in har brug for under transporten.