Oppbevaringsmagi - over 44’000 solgte!

Sådan vælger du den rigtige Bag’in

Vores Bag’ins fås i flere forskellige modeller og størrelser:

UTVÆR (Str XL) – 4 x 2 x 1 meter

LISTA (Str L) – 3 x 2 x 1 meter

FÆRDER (Str M) – 2 x 2 x 1 meter

ONA (Str S) – 2 x 1 x 1 meter

Hvilken er den rigtige for dig?

Det afhænger selvfølgelig af, hvor meget udendørsmøbler du skal pakke, men også hvor pladseffektivt du stabler møblerne. Mål dit største møbel for at finde længden og bredden og brug det som udgangspunkt for, hvilken model der passer dig bedst.

Hvis din udendørs sofa er over to meter lang, bør du vælge model LISTA som måler 3 x 2 x 1 meter. Er dine længste udendørsmøbler mindre end to meter lange, kan du gå ned i FæRDER-modellen, der måler 2 x 2 x 1 meter. Alle modeller er en meter høje.

For eksempel:

Vi anbefaler, at du forsøger at forestille dig, hvordan møblerne kan stables så pladseffektivt som muligt, inden du vælger model.

Topp och botten är förbundna med en solid dragkedjaSolid glidelås

Er du mellem to størrelser?

Bag’in er primært lavet til udendørsmøbler, men du vil helt sikkert finde flere udendørsartikler at opbevare i Bag’in. Du kan for eksempel finde plads til grillen, blomsterkasser og krukker, sportsudstyr, haveredskaber eller andre ting, der kan stå ude om vinteren. Det kan derfor være godt at gå en størrelse op, hvis du er usikker.

Samtidig skal du ikke vælge en Bag’in, der er for stor. Dette øger risikoen for, at der dannes gruber, så regn og sne kan samle sig i. Overvej at bygge strukturen med en top, så vandet kan løbe væk, og brug de integrerede stropper til at stramme det øverste stof.

Husk ved pakning af møblerne:

Sørg for, at ventilationsåbningerne får luft – Det er vigtigt at sikre, at ventilationsåbningerne i hvert hjørne får lov til at hænge frit, og at der er nok luftindtag. Sørg for at have nok udendørsmøbler i posen, så luftgrillene ikke synker ned i jorden.

Opbevaring af hynder – Ønsker du at opbevare hynderne til udendørsmøblerne i Bag’in, er det vigtigt, at du tjekker med leverandøren først. Det vil være samme temperatur i posen, som det er udenfor, så alt opbevaret skal overleve den kolde vinter.

Pas på skarpe kanter – Vær forsigtig med skarpe kanter, så de ikke beskadiger stoffet. Det kan være en god idé at sætte en sok over skarpe bordben.