Oppbevaringsmagi - over 44’000 solgte!

Se den fantastiske reklame lavet af Martin Lux (22)

Bag’ins nye reklamefilm rulles ud på de sociale medier i løbet af dagen, og er designet til at vise, at man med Bag’in er godt beskyttet mod efterårsstormen.

Vi ville lave en reklamefilm, der illustrerede det typiske skandinaviske vejr med regn og efterårsstorme, ved at filme i den norske natur med fjelde og dale, vejr og vind. Tanken var, at folk skulle kunne genkende sig selv i det skandinaviske klima og samtidig demonstrere, hvor godt Bag’in fungerer i dette hårde vejr. Og selvfølgelig, hvordan du kan slappe af med god samvittighed velvidende, at dine udendørsmøbler er godt beskyttet af Bag’in.

Det er der mange reklamebureauer og filmselskaber, der kunne have hjulpet os med, men vi valgte at finde en, der turde tænke lidt anderledes, og som kunne have relativt frie hænder under produktionen. Og selvfølgelig en, der havde en effektiv arbejdsproces, da vi havde kort tid til lanceringen. Vi fik at vide om Martin Lux, som er selvstændig, og som er en lovende filmskaber i Norge. Han er kun 22 år og har en lys fremtid foran sig.

Han fik en meget enkel brief, med kun et par vigtige nøgleord om indholdet, så lavede han alt på egen hånd ud fra det. Han skrev alle teksterne til filmen, styrede instruktion, produktion, skuespillere, lyd og lys, musik og hyrede en passende fortælling.

Vi er meget glade! Martin har leveret over al forventning og sætter både ord og billeder på, hvorfor vores Nordic Bags passer perfekt til det nordiske kolde klima, fortsatte den meget tilfredse marketingchef Øivind Solgård-Jensen.

For godt vejr

På selve optagelsesdagen var vejret alt for godt, det var solskin, og jeg troede, det var færdigt. Hvordan Martin formåede at få solen til at blive til en storm aner jeg ikke, slutter han.

Gad vide, hvad der gør Bag’in så unik?

Mange har sikkert ledt efter en god løsning til at opbevare deres udendørsmøbler i løbet af efteråret og vinteren. Indtil Bag’in kom på markedet, var der desværre ingen god nok opbevaringsløsning til udendørsmøbler. Her i Sverige er vi afhængige af en løsning, der tager højde for alle de forskellige vind- og vejrforhold. Alt for ofte er det slid og ælde fra de forskellige vejrforhold, der reducerer levetiden på vores udendørsmøbler.

Med Bag’in er der nu udviklet en løsning, der ikke kun passer på dine udendørsmøbler, men også er tilpasset klimaet i Norden. Produktet er 100% vandtæt med en vandsøjle på 20.000 mm og har god ventilation for at reducere ophobning af fugt og kondens. Bag’in er også meget slidstærk og robust i sit design.