Oppbevaringsmagi - over 44’000 solgte!

Syv smarte måder at bruge Storm Anchor på

STORM ANCHOR er en patenteret løsning, der nemt fastgøres til din terrasse uden at skulle bore eller lave huller. Ankeret har en afrundet form, der gør, at det næsten ikke stikker ud fra terrassen. Den er hverken i vejen eller risikerer at skade nogen, der tilfældigvis træder på den.

Vores sikkerhedsanker er også velegnet til fastgørelse på de fleste udendørs borde. Du skal have minimum 5 mm mellemrum mellem brædderne, og en maksimal tykkelse på 32 mm. Ankeret er perfekt til at sikre Bag’in mod hård vind og storm om efterår og vinter, samt til at holde toppen på plads, hvis den bruges som overtræk om sommeren.

Køb Storm Anchor

1. Undgå at markisen blafrer i vinden

Mange af os har oplevet følelsen af ​​at sidde under et tæppe og se en rigtig god film eller serie, hvor den forstyrrende lyd af et blafrende fortelt i baggrunden ødelægger oplevelsen. Med vores sikkerhedsanker sætter du nemt begge yderdele af forteltet fast i et reb, der fører ned til ankeret, der er fastgjort mellem terrassebrædderne.

På den måde undgår du, at tv’et blændes af lyset uden for vinduet, mens du ikke bliver forstyrret af en markise, der blafrer i vinden i din filmtid.

2. Ophæng

Uanset om målet er at pynte terrassen med urtepotter eller at hænge redningsveste, der skal være let tilgængelige på vej ud til båden, fungerer sikkerhedsankrene perfekt til ophæng. Ønsker du at indrette altanen med lanterner, lyssnor eller lignende, kan vores anker også være til stor hjælp.

3. Lad hunden være udenfor, uden at den løber væk

De fleste hunde sætter pris på frisk luft og leg i græsset. Hvis du sætter snoren fast i et sikkerhedsanker, kan din hund lege udenfor, så længe den vil, uden at du skal bekymre dig om, hvorvidt den har fundet et smuthul i hækken eller lært at hoppe over hegnet.

4. Monter solskærmen

Uanset om du har små børn, der ikke bør udsættes for direkte sollys, eller du vil nyde aftensmaden i skyggen på en varm sommerdag, kan solskærmen eller parasollen fastgøres med sikkerhedsankeret.

5. Understøt teltet

Saml venner og naboer til fest på terrassen og imponer med blokkens mest stabile partytelt – også når det blæser!

6. Bruges som tørresnor

Fastgør du to af sikkerhedsankrene med de rigtige mellemrum, har du pludselig en fuldt fungerende vaskesnor, hvor tøjet tørrer hurtigt i sommersolen.

7. Hold ski og stave på plads

Ved hjælp af samme teknologi som til den tidligere nævnte tørresnor kan du nemt holde ski, stave og andre lignende vinterting på plads – for at spare plads – i sommermånederne.