Oppbevaringsmagi - over 44’000 solgte!

Udskift presenningen og rebet med en Bag’in

Hvert efterår bliver der brugt utallige timer og ressourcer på at pakke, flytte og opbevare udendørsmøbler og ofte er opbevaringen ikke god nok til at holde udendørsmøblerne i god stand vinteren over. Mange bruger presenninger og reb over deres udendørsmøbler, men den ufuldstændige beskyttelse fører alligevel til, at møblerne bliver slidt af elementerne.

Derfor bør du ikke bruge presenning og reb

Mange solgte udendørsmøbler er såkaldt “vedligeholdelsesfrie”, men du vil stadig opleve, at møblerne bliver slidt, og at kvaliteten bliver påvirket over tid. I Norden har vi et klima med meget varierende vejr og står udendørsmøblerne ubeskyttet udenfor om vinteren, sætter det sine spor.

Det er både godt for miljøet og din pengepung at passe på de møbler, du allerede har. Presenninger og reb er ikke gode nok til at beskytte udendørsmøblerne i den lange vintersæson og bukker desværre ofte under for hård vind og efterårsvejr.

Smart opbevaring af dine udendørsmøbler

Mange har ledt efter en god løsning til at opbevare deres udendørsmøbler i løbet af efteråret og vinteren. Indtil videre har der desværre ikke været en god nok løsning på markedet. Vi, der bor i Norden, er afhængige af en løsning, der tager højde for skiftende vind- og vejrforhold. Alt for ofte er det netop dette slid, der forkorter levetiden på vores udendørsmøbler.

Med Bag’in er der nu udviklet en løsning, der ikke kun passer på dine udendørsmøbler, men også er tilpasset klimaet i Norden. Produktet er 100% vandtæt med en vandsøjle på 20.000 mm, og godt ventileret for at reducere fugt og kondens. Bag’ins produkter er også lavet af meget slidstærke materialer.